Where's the webiste gone?

Anything else you want to get off your chest or any public chat you want to continue away from a main topic
User avatar
Birma
Tower of Babel
Posts: 6679
Joined: Sun Jun 29, 2008 3:10 pm

Where's the webiste gone?

Unread postby Birma » Fri Jul 18, 2008 2:06 pm

I get this error for the main site:

Fatal error: Call to undefined function force_ssl_admin() in /home/kilpatri/public_html/photoclubalpha.com/wordpress/wp-settings.php on line 390

Forum seems ok

Is it just me?
Nex 5, Nex 6 (IR), A7M2, A99 and a bunch of lenses.

Philip
Oligarch
Posts: 202
Joined: Mon Jun 11, 2007 2:23 pm
Location: Looe

Re: Where's the webiste gone?

Unread postby Philip » Fri Jul 18, 2008 2:22 pm

No, it's not just you. I get the same message.

Philip

David Kilpatrick
Site Admin
Posts: 6248
Joined: Sat May 19, 2007 1:14 pm
Location: Kelso, Scotland
Contact:

Re: Where's the webiste gone?

Unread postby David Kilpatrick » Fri Jul 18, 2008 3:09 pm

I am updating Wordpress. It will be back in a few minutes.

David

User avatar
Birma
Tower of Babel
Posts: 6679
Joined: Sun Jun 29, 2008 3:10 pm

Re: Where's the website gone?

Unread postby Birma » Fri Jul 18, 2008 3:40 pm

Phew - thanks David! I was starting to hyper ventilate at the thought of no PhotoclubAlpha all weekend - what would happen if I needed to check a review or something?

All back to normal now :)
Nex 5, Nex 6 (IR), A7M2, A99 and a bunch of lenses.


Return to “Off Topic”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron