Please report any problems!

News about new material on photoclubalpha
User avatar
David Kilpatrick
Site Admin
Posts: 6214
Joined: Sat May 19, 2007 1:14 pm
Location: Kelso, Scotland
Contact:

Please report any problems!

Unread postby David Kilpatrick » Thu Dec 30, 2010 2:53 am

We have changed the root structure of the website and that meant doing some global changes to SQL tables for links. I think all the necessary tables were updated, but if you encounter a 'Not Found' message for a photograph or a link (other than subscriber-only content) please inform me so I can fix this manually.

Mainly - if you don't see photos, and just get a placeholder.

David

User avatar
Dusty
Emperor of a Minor Galaxy
Posts: 2201
Joined: Thu Dec 18, 2008 5:04 pm
Location: St. Louis, Missouri, USA

Re: Please report any problems!

Unread postby Dusty » Thu Dec 30, 2010 8:10 pm

I'd been kicked off the forum all morning and was just going back to grab your e-mail address from the site when it let me back on. I then caught your post about it being down for 6 hrs.

Dusty

Mike-Photos
Oligarch
Posts: 133
Joined: Sun Jun 17, 2007 3:07 pm

Re: Please report any problems!

Unread postby Mike-Photos » Fri Dec 31, 2010 3:32 pm

Hi David
No problem, but a change, on my computer at least.
My bookmark for the forum page is:
search.php?search_id=newposts
What has happened up to now, is that the automatic log in doesn't work. I have to log in, return to the index page, and then choose new posts to see posts I haven't read.
That has now changed in that the same bookmark actually does display the new posts. I still have to log in if I want to post (the log in details are remembered, as before), but I can see and read the new posts without having to log in.
Mike

User avatar
David Kilpatrick
Site Admin
Posts: 6214
Joined: Sat May 19, 2007 1:14 pm
Location: Kelso, Scotland
Contact:

Re: Please report any problems!

Unread postby David Kilpatrick » Fri Dec 31, 2010 7:07 pm

New phpBB3 version was installed, that's probably what. The New Posts thing broke with the last upgrade, or the last major one. I just happened to have picked nightmare time for the Hostmonster servers to do two major upgrades, silly of me as I thought this week would be quiet, turns out it has been one of the busiest days for internet generally - ever.

Glad to know this is now working again.

David

User avatar
pakodominguez
Minister with Portfolio
Posts: 2412
Joined: Tue May 22, 2007 5:38 pm
Location: NYC
Contact:

Re: Please report any problems!

Unread postby pakodominguez » Tue Jan 04, 2011 5:55 pm

I couldn't access at all for the pas 2 days to photoclubalpha.com or the forum.
Today is a new, wonderful day. Even sunny...

User avatar
mvanrheenen
Emperor of a Minor Galaxy
Posts: 1708
Joined: Mon Nov 29, 2010 3:58 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: Please report any problems!

Unread postby mvanrheenen » Tue Jan 04, 2011 6:03 pm

I had the same problem yesterday.

User avatar
David Kilpatrick
Site Admin
Posts: 6214
Joined: Sat May 19, 2007 1:14 pm
Location: Kelso, Scotland
Contact:

Re: Please report any problems!

Unread postby David Kilpatrick » Tue Jan 04, 2011 7:00 pm

See the forum announcements at the top of the topics page. I'm hoping that the servers are not going to keep losing me entire days and that this was just a holiday season problem.

David


Return to “Web Content Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron